08-411 72 00 kundservice@soundab.se

KONTAKTA OSS OM DIN LJUDMILJÖ

Upptäck våra effektiva tjänster och innovativa lösningar för att åtgärda ljudproblem och skapa en optimal ljudmiljö på din arbetsplats.

Fri rådgivning på telefon

Vi är specialister på att skapa komfortabla och produktiva ljudmiljöer i kontor med öppna planlösningar.

Ring oss därför gärna för en dialog om ditt företags ljudutmaningar. Då får du kostnadsfria råd och hjälp med exakt hur du ska göra för att få mycket bättre ljudförhållanden på din arbetsplats.

Om det är enklare lösningar som är aktuella i ditt fall, kan vi offerera dessa direkt. Är dina ljudutmaningar däremot av mer omfattande karaktär, behöver vi besöka dina lokaler på plats.

Rådgivning & åtgärdsplaner på plats

Vi erbjuder rådgivning på plats i dina lokaler. Där gör vi de analyser som behövs. Och tar fram en konkret åtgärdsplan som innehåller de mest kostnadseffektiva lösningarna för ditt företag att uppnå markant bättre ljudmiljöer.

Rådgivning på plats och framtagande av åtgärdsplaner utför vi mot konsultarvorde. Du får alltid veta priset i förväg och vi erbjuder alltid nöjd-kund-garanti.

Joda

Joakim Scholander

Strategisk Lösningsspecialist
js@strategiskakustik.se

Kontaktuppgifter

Telefon: 08 – 411 72 00

eMail: kundservice@soundab.se

Soundab.se drivs av Strategisk Akustik AB
Org.nr: 556827-9086
Godkända för F-skatt

Boka ett kostnasdfritt samtal

Boka ett kostnadsfritt samtal med oss för att kartlägga era behov och planera för en optimal ljudmiljö.

Vill ni vara fler kollegor, projektledare och beslutsfattare med på teamsmötet är det perfekt. Då har ni alla samma information från start och kan föra en dialog kring möjligheter tillsammans efter mötet.

Innan samtalet är det till hjälp om du kan skicka oss:

  1.   Planlösning på kontoret.
  2.   Bilder, för att ge oss en bättre förståelse av situationen

Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en mer harmonisk och produktiv arbetsplatsmiljö. Kontakta oss för att boka in din tid idag!

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Dyk in i en värld av spännande möjligheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev, som landar i din inkorg fyra gånger om året! Med varje nyhetsbrev får du en exklusiv biljett till vår inre krets, där du får tillgång till det senaste och mest inspirerande från vår värld.

Låt oss ta dig med på en resa fylld med spännande nyheter, insiderinformation och härliga överraskningar – anmäl dig idag!

forvaring
ScreenIT 30 golv raka 4

De vanligaste ljudproblemen i ditt kontor – Vilket är ditt?

Många företag upplever en utmaning med sin ljudmiljö genom att anställda lyfter olika typer av problemstämning som de upplever på sin abetsplats.

Kontor hogupplost scaled

Förbättrad ljudmiljö i öppna kontorslandskap

En förbättrad ljudmiljö kan göra stor skillnad genom att öka koncentrationen, minska stressen och förbättra produktiviteten på arbetsplatsen

   På Strategisk Akustik förstår vi vikten av en harmonisk och produktiv arbetsmiljö där medarbetarna kan trivas och prestera på sin bästa nivå. En av de avgörande faktorerna för att uppnå detta är att optimera ljudmiljön på kontoret.

   Med rätt ljudmiljö kan du inte bara öka koncentrationen och produktiviteten, utan också minska stressnivåerna och förbättra välbefinnandet hos dina medarbetare.

   Vi på Strategisk Akustik erbjuder skräddarsydda lösningar för att hantera alla typer av ljudproblem på kontoret. Oavsett om det handlar om att minska ljud från omgivande miljöer, dämpa ljud från mötesrum eller skapa en mer behaglig ljudakustik i öppna kontorslandskap, så har vi expertisen och erfarenheten för att hjälpa dig.

   Hos oss kan du förvänta dig en noggrann analys av den befintliga ljudmiljön på kontoret och skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov och önskemål.

   Vi använder oss av beprövade effektiva metoder för att skapa en ljudmiljö som främjar koncentration, produktivitet och välbefinnande för alla på kontoret.

Optimal ljudmiljö ger:

  • Ökad koncentration
  • Minskad stress
  • Förbättrad produktivitet
  • Bättre arbetsmiljö
  • Nöjdare medarbetare

Kontakta oss idag för mer information och låt oss hjälpa er att skapa en mer harmonisk och produktiv arbetsmiljö genom att optimera ljudmiljön på ditt kontor. Eller gå en utbildning hos oss och lär er hur ni själva skapar optimala ljudmiljöer i öppna kontorslandskap.

Nyhetsbrev

Vi delar kunskap, information, spännande nyheter och mycket mer.Nyhetsbrevet utkommer med 4 nummer per år. Missa inte nästa utskick.