08-411 72 00 kundservice@soundab.se

TJÄNSTER OCH LÖSNINGAR SOM FIXAR LJUDPROBLEMEN

Upptäck våra effektiva tjänster och innovativa lösningar för att åtgärda ljudproblem och skapa en optimal ljudmiljö på din arbetsplats.

Joda

Vi hjälper dig hela vägen.

Välkommen till våra två huvudtjänster för att optimera ljudmiljön på kontoret.

Oavsett om du befinner dig i befintliga lokaler eller planerar att flytta till nya, så erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina behov.

För befintliga lokaler analyserar vi den nuvarande ljudmiljön och presenterar effektiva lösningar för att minska eko, dämpa buller och förbättra akustiken.

Vid företagsflytt kvalitetssäkrar vi ljudmiljön i förväg genom en noggrann bedömning av lokalerna och designar skräddarsydda lösningar.

Kontakta oss för en mer harmonisk och produktiv arbetsplatsmiljö.

Lösningen för det befintliga kontoret - När ni vill optimera ljudmiljön i ert kontor.

Välkommen till vår heltäckande lösning för att skapa en modern ljudmiljö som passar perfekt för ditt företag.

Med en dedikerad kontaktperson tar vi hand om hela processen åt dig, från analys av den befintliga ljudmiljön till design och implementering av skräddarsydda lösningar.

Tiles 4

Vi tar fram en konkret åtgärdsplan som är anpassad efter just ditt företags behov och genomför sedan en komplett installation på plats.

Med vår expertis och personliga service gör vi det enkelt för dig att skapa den idealiska ljudmiljön för din verksamhet.

Vi hjälper dig med bland annat:

 •  En kontaktperson som håller i hela projektet och gör det enkelt för dig.
 • Analys av ljudmiljön på plats
 • Åtgärds- och lösningsdesign
 • Framtagande av en konkret åtgärdsplan, anpassad för ditt företags situation
 • Komplett installation på plats

Boka ett kostnadsfritt samtal med oss.

Tjänster inför flytt - När ni vill kvalitetssäkra ljudmiljön innan ni flyttar in.

Står du inför en företagsflytt till nya lokaler och vill säkerställa en perfekt ljudmiljö innan ni flyttar in?

Vi har skräddarsydda tjänster som hjälper dig att göra just det.  Vår rådgivning ger dig insikt i vilka krav du kan ställa på fastighetsägaren när det gäller ljudet i lokalerna och vi hjälper dig självklart så att du vet hur du behöver inreda lokalen för att få den optimala ljudmiljön på plats.

Om du vill ha kunskapen ”in house” ger vår utbildning dig verktygen för att undvika de vanligaste ljudfällorna och du lär dig skapa optimala ljudmiljöer i öppna kontor. 

planerad flytt

Vi erbjuder också expertrådgivning om layout och inredning av kontorslandskap och öppna planlösningar för att optimera ljudmiljön för dina anställda.

Dessutom hjälper vi dig att hitta kostnadseffektiva lösningar och material för att säkerställa en optimal ljudmiljö.

Med vårt stöd kan du vara säker på att flytten till dina nya lokaler blir en framgångsrik och trivsam upplevelse för alla.

Vi hjälper dig med bland annat:

 • Rådgivning kring krav du kan ställa på fastighetsägaren
 • Rådgivning kring layout och inredning av kontorslandskap och öppna planlösningar.
 • Rådgivning kring kostnadseffektiva lösningar och smart upphandling.
 • Utbildning: ”Gör rätt från början och undvik de vanliga fällorna”

Boka ett kostnadsfritt samtal med oss.

Boka ett kostnasdfritt samtal

Boka ett kostnadsfritt samtal med oss för att kartlägga era behov och planera för en optimal ljudmiljö.

Vill ni vara fler kollegor, projektledare och beslutsfattare med på teamsmötet är det perfekt. Då har ni alla samma information från start och kan föra en dialog kring möjligheter tillsammans efter mötet.

Innan samtalet är det till hjälp om du kan skicka oss:

 1.   Planlösning på kontoret.
 2.   Bilder, för att ge oss en bättre förståelse av situationen

Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en mer harmonisk och produktiv arbetsplatsmiljö. Kontakta oss för att boka in din tid idag!

Förbättrad ljudmiljö i öppna kontor

En förbättrad ljudmiljö kan göra stor skillnad genom att öka koncentrationen, minska stressen och förbättra produktiviteten på arbetsplatsen

   På Strategisk Akustik förstår vi vikten av en harmonisk och produktiv arbetsmiljö där medarbetarna kan trivas och prestera på sin bästa nivå. En av de avgörande faktorerna för att uppnå detta är att optimera ljudmiljön på kontoret.

   Med rätt ljudmiljö kan du inte bara öka koncentrationen och produktiviteten, utan också minska stressnivåerna och förbättra välbefinnandet hos dina medarbetare.

   Vi på Strategisk Akustik erbjuder skräddarsydda lösningar för att hantera alla typer av ljudproblem på kontoret. Oavsett om det handlar om att minska ljud från omgivande miljöer, dämpa ljud från mötesrum eller skapa en mer behaglig ljudakustik i öppna kontorslandskap, så har vi expertisen och erfarenheten för att hjälpa dig.

   Hos oss kan du förvänta dig en noggrann analys av den befintliga ljudmiljön på kontoret och skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov och önskemål.

   Vi använder oss av beprövade effektiva metoder för att skapa en ljudmiljö som främjar koncentration, produktivitet och välbefinnande för alla på kontoret.

Optimal ljudmiljö ger:

 • Ökad koncentration
 • Minskad stress
 • Förbättrad produktivitet
 • Bättre arbetsmiljö
 • Nöjdare medarbetare

Kontakta oss idag för mer information och låt oss hjälpa er att skapa en mer harmonisk och produktiv arbetsmiljö genom att optimera ljudmiljön på ditt kontor. Eller gå en utbildning hos oss och lär er hur ni själva skapar optimala ljudmiljöer i öppna kontorslandskap.